Новини

Як запорізький ТРК City Mall нарощує соціально значущий потенціал упродовж 10 років

11.06 2021

У червні ТРК City Mall відзначив 10-річний ювілей діяльності. Це перший і один із найулюбленіших професійних торгово-розважальних комплексів у Запоріжжі для багатьох лояльних відвідувачів.

Читати далі

Зустрічайте, топова колекція сезону Spring-Summer від Jasmine - Provence!

09.06 2021

Ніжна мереживна колекція про жіночність, любов до себе, про відчуття легкості, впевненості та комфорту! Для тих, хто цінує вишуканий дизайн та натуральність!

Читати далі

Солодкі дарунки на City Life у ТРК City Mall

04.06 2021

6 червня ТРК City Mall відзначає 10-й День народження. Концепція святкування «City Life довжиною в 10 років» увібрала в себе чимало активностей, але ж які іменини без солодощів? Оскільки надворі літо, то й пригощання у ТРК буде відповідне – морозиво від солодкого партнера події Laska.

Читати далі

20 тисяч гривень та безкоштовні розваги на Дні народження ТРК City Mall

04.06 2021

Прийдешній День народження ТРК City Mall, який цього року припадає на 6 червня, вразить запоріжців новою концепцією святкування «City Life довжиною в 10 років». У ній гармонійно поєднаються фан, милосердя, розваги, змагання, гастрономія, подарунки, музика, несподіванки, шопінг та дозвілля.

Читати далі

20 тисяч замість «золотої карти» у ТРК City Mall

03.06 2021

Якби вам вручили «золоту карту» на шопінг, то що саме ви б придбали у торговому центрі? У вас є нагода дізнатись про це, адже ТРК City Mall з нагоди Дня народження збирається розіграти два сертифікати по 5 тисяч гривень на шопінг та один – на 10 тисяч гривень.

Читати далі

Акція «CITY LIFE довжиною 10 років!» в ТРК «City Mall»

03.06 2021

1.    Організатор  Організатором Акції на замовлення ТРК «CITY MALL» ( ТОВ «Призма Альфа»  ЄДРПОУ 34001452) є ТОВ «АДА-ТРЕЙДІНГ» ЄДРПОУ 38375319. Місцезнаходження Виконавця: м. Київ, вул. Машинобудівна, 35-А.  

Читати далі

ПРАВИЛА АКЦІЇ: Соціально-доброчинна ініціатива «Разом добріше»

03.06 2021

Протягом одного вікенду 05 та 06 червня всі відвідувачі ТРК CITY MALL мають можливість принести свій старий одяг на спеціальну стійку COMMUNITY POINT та отримати у подарунок шопер*. На локації працюватимуть представники благодійної організації та спеціально проінструктовані волонтери на запрошення ТРК CITY MALL. Упізнати їх можна буде за брендованою формою, у яку вони будуть одягнені.

Читати далі

До десятиліття City Mall запрошує у доброчинний проєкт «Разом добріше»

02.06 2021

5 та 6 червня на локації Community Point у ТРК City Mall волонтери будуть приймати одяг від жителів Запоріжжя, щоб передати його малозабезпеченим та незаможнім людям, які потребують допомоги.

Читати далі

Sister’s Aroma – парфуми-загадка на згадку

20.05 2021

У ТРК City Mall відкрився острівок нішевої парфумерії Sister’s Aroma. Бренд пропонує авторські аромати, які за своєю суттю нагадують класичну музику: їх вловлює кожен, але не всі розуміють звучання нот.

Читати далі