НОВИНИ

Тренди прикрас на осінь 2020

22.09 2020

2020 рік шанує сміливість, навіть якщо просто йдеться про прикраси. Цієї осені дизайнери пропонують носити масивні ланцюги й багатоярусні кольє, експериментувати з класикою та бути трушною. Ювелірні магазини ТРК City Mall відстежують світові тренди та створюють прикраси, які їм відповідають.
Отож, що в моді?
•    Масивні ланцюги
Впродовж 2020 року тренд на масивні ланцюги не втрачає своїх позицій. Ними прикрашають сумки та взуття, також їх беруть за основу для кольє та браслетів. Наприклад, у магазині жіночих аксесуарів A-Shop представлений ланцюг-чокер сріблястого/золотистого кольору, який підкреслює сміливу й творчу натуру його власниці.
•    Перли
Варто звернути увагу на прикраси з перлами, які вважаються позачасовою класикою. Магазин SOVA у своїй новій колекції Sophie пропонує «неідеальну» версію цього тренду – барочні перли, якими оздоблені сережки, кольє, каблучки й браслети. 
•    Багатоярусність
Цієї осені популярністю користуватимуться прикраси, які складаються з кількох ярусів або комбінацій коротких і довгих ланцюжків з підвісками. У магазині A-Shop стежать за ювелірною модою, тож пропонують поєднати ланцюг-чокер та подвійну підвіску, аби зробити образ більш яскравим в похмурі осінні дні. 

Фото прикрас, які згадуються в тексті, можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/citymall.ua/posts/3317509231680091?__tn__=-R