НОВИНИ

Sonya Kay привітала ТРК City Mall з Днем народження

24.04 2019

20 квітня головний торгово-розважальний комплекс у Запоріжжі ТРК City Mall відсвяткував своє восьмиліття разом з жителями міста. На одній сцені з відомими українськими виконавцями  - Sonya Kay і KOLA, свої номери представили вокалісти запорізької студії «Юність» - Владислав Похил, Сергій Пивоваров, Данило Мезень і Гліб Степанов.
Пісні Sonya Kay - енергійні і запальні, але в той же час мелодійні і романтичні. «Кожна пісня - це окремий стан душі. Я співаю не тільки про те, що хвилює мене, а й про почуття інших людей, про любов та стосунки. Хочу, щоб в кожній пісні вони переживали ці відчуття разом зі мною, інтерпретуючи по-своєму», - поділилася співачка в ексклюзивному інтерв'ю для Олени Обухівської, PR менеджера ТРК City Mall.
У Запоріжжі на святковій сцені City Mall співачку зустріли радісно, танцювали і підспівували батьки з малюками, підлітки - всі покоління розділяли в душі ритми музики від Sonya Kay. А ще вона поділилася власними Лайфхаками як створювати собі настрій:
- налаштовувати себе на позитивну ноту краще з самого ранку. І це легко перевірити на собі;
- бути вдячним світу, що живеш і прокидаєшся щодня. Це вже велика удача;
- знаходити приємні моменти і займатися улюбленою справою;
- ділитися з іншими позитивним настроєм. Адже емоції передаються і повертаються.
Молодим людям, які тільки починають свій самостійний шлях, Sonya Kay радить відповідально підійти до цього питання і зробити правильний вибір. «Спершу я хотіла стати дизайнером інтер'єрів, але склалося так, що я почала кар'єру співачки. І хоча цей шлях коштував неймовірних зусиль, нервів і праці, ця професія мене надихає», - ділиться своїм досвідом Sonya Kay.
На Дні народженні вона виступала в яскравому блискучому, одночасно стриманому і витонченому стильному комбінезоні. Але шопінгу надає перевагу цілеспрямованому: «В торгові центри та магазини я, в основному, ходжу за конкретними нарядами. Хоча, звичайно, бувають винятки, коли хочеться прогулятися по магазинах і подивитися, що нового пропонує fashion-індустрія». 
А ще Sonya Kay - діджитальна, активно спілкується зі своїми передплатниками в соціальних мережах, коментує, любить фотографуватися і робити selfie. З цього приводу дівчина жартує: «Без selfie сьогодні взагалі життя немислиме».
Її виступ в ТРК City Mall - це її перший візит в Запоріжжя. Місто вразило дівчину, особливо люди - привітні, усміхнені і симпатичні. «День народження - це завжди свято, багато сюрпризів і веселого настрою. Все це я відчула в City Mall. Бажаю торговому центру процвітання і успіху. А жителям Запоріжжя - всього найкращого, любіть своє місто, свою країну і один одного», - побажала Sonya Kay.
«Мені сподобалася атмосфера свята, на якому гості ділилися емоціями, багато спілкувалися і енергічно підтримували виконавицю. Було дивно, як легко Sonya Kay знаходила контакт з дітьми і дорослими. І заряджала. Цей день запам'ятався », - поділилася своїми спостереженнями Маргарита Данилець, яка спеціально приїхала з Києва в Запоріжжя на День народження ТРК City Mall і концерт Sonya Kay.
«Щороку на День народження ТРК City Mall ми готуємо концептуальне свято, щоб об'єднати всіх гостей в одній позитивній атмосфері. У нас вже виступали чарівна Tayanna і запальний Василь Бондарчук, а також різні музичні колективи і талановиті початківці-співаки. Адже ТРК в Запоріжжі - це живий соціальний простір, де кожен відвідувач знайде для себе цікаве заняття і весело проведе дозвілля з сім'єю і друзями. Нам приємно, що і на восьмиліття ТРК співачка Sonya Kay по-новому презентувала емоції, музику і настрій», - зазначила Олена Обухівська, PR менеджер ТРК City Mall.