НОВИНИ

Про вдячність лікарям-неонатологам

09.11 2020

17 листопада у світі відзначається Міжнародний день передчасно народжених дітей. Цього дня прийнято підсвічувати найвизначніші споруди світу, серед яких – Empire State Building у Нью-Йорку та Босфорський міст у Стамбулі. В Україні цю місію вдяки та привернення уваги до лікарів-неонатологів відіграє Софія Київська. Ініціатор даної ідеї – компанія Idealsecrets.
У сучасному світі медики можуть врятувати крихіток, які народжуються за три місяці до орієнтованої дати пологів, тобто вже з 23-го тижня вагітності. Це можливо лише за наявності сучасного обладнання у лікарні, завдяки професійності лікарів, злагодженої команди медичних працівників та люблячих батьків поруч.
Неонатологи – це саме ті лікарі, які займаються виходжуванням передчасно народжених дітей. Завдяки їхній праці діти мають шанс на життя. 
Щоб привернути увагу до проблеми передчасних пологів, благодійна платформа dobro.ua, Асоціація батьків передчасно народжених дітей «Ранні Пташки», БФ «Свічадо» та Асоціація неонатологів України відзняли ролик, де діти, які з’явились на світ дочасно, дякують лікарям за життя. Переглянути зворушливе відео можна за посиланням: https://youtu.be/yymAV8p0WF0

ТРК City Mall підтримує цю ініціативу, адже людяність – наш актив.