НОВИНИ

Нова колекція MAROCANA від JASMINE – африканський світ, що заполоняє своєю магією

18.12 2020

Натхненням для дизайнерів JASMINE при створенні колекції MAROCANA послужила загадковість африканського континенту, який досі полонить наші серця автентичною магією та багатовіковими традиціями. Елементи первозданності, наповнені неповторним колоритом, потужна кореляція із минулим та міцні коріння із природою охоплюють африканський всесвіт, який знаходить відображення у дизайнерській колекції українського бренду. 
 
Особливістю серії MAROCANA є ексклюзивний дизайн мережива, який в комбінації з фурнітурою із різних металів, втілюється в унікальні моделі. Бралети, холтери, triangle просякнуті автентичністю африканського духу та  передають настрій материка, огорнутого концептуальними віяннями та елементами невідомості й таємничості. Серія виконана з французького мережива NOYON, що елегантно підкреслює запал та характер колекції. 

Варто зазначити, що MAROCANA увібрала в себе останні тренди світової fashion-індустрії: трендову палітру кольорів, яка включає цегляний віддтінок, колір хакі та чорної перлини, вишукані комбінації декорування, а також унікальні моделі трусиків та бюстгальтерів. Серед новинок – вишукана V-образна конструкція бюстгальтера, яка ідеально підкреслить природну форму грудей та додасть спокусливих ноток. 

Вишукане поєднання французького мережива та тендітної сіточки не може не викликати захват. А унікальне декорування у вигляді кільцевих конструкцій із перекликаннями африканських мотивів не залишає шансів на роздуми!

Запрошуємо Вас на таємничий, наповнений загадками шопінг, що безперечно підкорить Ваші серця!