НОВИНИ

Як створити shopping-list в ТРК City Mall

13.07 2018

Літо – чудова пора переглянути гардероб і прийняти рішення, що зайве, а чого не вистачає. Шопінгхантери, а це люди, які «полюють» за стильними і вигідними покупками, рекомендують провести ревізію шафи легко, приємно і безболісно для гаманця. 
Перша порада. Визначитися, які речі улюблені та актуальні. Тому якщо протягом 2 тижнів робити вранці selfie, в результаті вийде 14 фотографій, які презентують цінну особисту інформацію – які вбрання були використані і в якому стилі. Можна також порахувати, скільки «капсул» або готових комплектів одягу є в наявності. А далі все дуже просто – відразу видно, які нові вбрання потрібно придбати, а що відкласти на верхню полицю або «утилізувати». 
Друга порада. Різні аксесуари – це нові образи. В шафі їх повинно бути багато – під різні приводи і настрій. 
Третя порада. Не купувати речі поодинці. Краще відразу в комплекті – «сукня + туфлі», «спідниця + блузка», «футболка + штани + кросівки». В такому випадку ви придбаєте готове рішення на день. 
Четверта порада.  Мислити далекоглядно. Літні покупки – не тільки для пляжу. Якщо щось сподобалось з теплих речей – вони стануть в потрібний момент справжньою знахідкою.
П'ята порада. Насолоджуватися шопінгом, дізнаватися про нові колекції, відвідувати сторінки брендів у соціальних мережах і вибирати відповідно до свого стилю. ТРК City Mall пропонує інформативні пости в Фейсбуці, цікаві статті про моду на сайті і понад 50 брендів одягу, взуття та аксесуарів для приємного і вигідного шопінгу, дотримуючись порад шопінгхантерів. Більше інформації - http://citymall.ua/ua