НОВИНИ

Black Friday в ТРК City Mall

08.11 2019

Хто вивчає англійську мову, той знає ідіому «in the black» - позитивний баланс, яка вживається на противагу «in the red». Саме із цього позитивного балансу слово «black» приєдналось до п’ятниці і вийшла чорна п’ятниця або Black Friday. У даному розуміння «чорна» - зовсім не колір. А можливість вигідного фінансового балансу під час шопінгу.
Хто гарно знає математику, то легко підрахує: якщо знижка складає 50%, то на іншу частину суми можна придбати або ще одну річ, або економити на щось інше. 
Black Friday в ТРК City Mall відбудеться 29 листопада. Це один із небагатьох днів у році, коли більшість жителів планети займаються одним і тим же – ходять на шопінг та здійснюють покупки зі знижками. Традиція, вигода, ажіотаж, як всі або досвіт – назвати можна по-різному. Але цей день за планом – оновити та оновитися,  себе та всю родину. 
«Зі знижками краще зараз, якщо влучити в ціль на Black Friday» - мотиваційне повідомлення ТРК City Mall для покупців, шопінгхантерів та шопоголіків у Запоріжжі. Свій статус та ставлення до покупок – справа індивідуальна. А на Black Friday в ТРК City Mall – ще й вигідна з економічних та модних точок зору.