Новини

Свято життя: ювелірний дім SOVA присвятив новорічну колекцію Риму

13.12 2021

Нова ювелірна колекція SOVA Rome – це заява про рішучість. Ювеліри бренду присвятили її Риму, надихнувшись простором та величчю, гармонійністю та індивідуальністю вічного міста. 

Читати далі

Краща версія себе: оновлюємося в ТРК City Mall

09.12 2021

Мудрі люди кажуть: не порівнюй себе з іншими,  а створюй кращу версію себе. І це мудра  порада, адже тільки  сама людина про себе розуміє, як усередині та зовні змінюється, зростає, оновлюється. 

Читати далі

Чи розвінчають ілюзію знижок у ТРК City Mall?

18.11 2021

Торговий центр - це простір для спецефектів: тут матеріалізуються сукні зі снів, галереї можуть перетворюватись на подіуми, а люди в елегантному вбранні читають думки. 

Читати далі

Зима без меж у WINTERIZED

12.11 2021

Цього сезону Надя Дорофеева та DANTES готові стерти зі спогадів холод, а з календаря — сірі будні.  

Читати далі

Моторошно-прекрасний Mystic Place у ТРК City Mall

28.10 2021

Скільки існує різновидів жахів, стільки є варіантів святкування Геловіну. Зомбі-горор, фантасмагорія, готика, слешер, саспенс – вибір залежить від сміливості та вподобань того, хто бере участь у дійстві. 

Читати далі

Про візит міністра охорони здоров'я України до ТРК City Mall

20.10 2021

Учора Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я України, під час офіційного візиту до Запоріжжя відвідав ТРК City Mall і високо оцінив зусилля команди торгового центру стосовно ініціювання та облаштування центру вакцинації. 

Читати далі

Зустрічай нову колекцію від JASMINE!

19.10 2021

IRIS — магія твоєї осені!

Читати далі

До уваги відвідувачів ТРК City Mall!

18.10 2021

Шановні відвідувачі ТРК City Mall, звертаємо вашу увагу на нововведення через запровадження «червоного» рівня у Запорізькій області

Читати далі

Підтримуємо юних лідерів

11.10 2021

В рамках глобального співробітництва Pandora для ЮНІСЕФ раді представити вам нову лімітовану намистину «Мріємо про майбутнє».  

Читати далі