НОВИНИ

Велосипед за знижки в ТРК City Mall

14.06 2018

22, 23 та 24 червня ТРК City Mall запрошує на літні знижки до 70% у всіх магазинах торговельно-розважального комплексу Запоріжжя. 
Літній шопінг - найбільш непередбачуваний. Адже в червні актуально купувати і зимові чоботи, і купальник на море, і вечірню сукню, і сумку. Головне - знайти все те, що сподобалося. У ТРК City Mall - більше 70 fashion-магазинів відомих українських та міжнародних брендів. Стильні та модні наряди можна вибрати в A.Tan, Arber, BeFree, Colin's, Goldi, LC Waikiki, Monton, New Balance, Vovk. Взуття та аксесуари - Antonio Biaggi, Felini, Crocs, Walker. Діти завжди знайдуть щось цікаве в магазині «Будинок іграшок» - нову ляльку LOL, настільну гру або Lego.
Оновлюючи гардероб, не варто забувати також про нові речі для оселі. Наприклад, посуд у Fissman або Top Shop.
Ну, а головна покупка для будь-якої дівчини та жінки - білизна, косметика і прикраси. Тим більше, що в ТРК City Mall нещодавно відкрився магазин професійної косметики Palitra та французької еко-косметики Yves Rocher.
Коли є вибір брендів та знижки - то шопінг стає особливо приємним. Тому що більше вдалих покупок.
А ще ТРК City Mall пропонує виграти подарунок - стильний велосипед від магазину «Алло». Для цього необхідно зробити покупку в торговельно-розважальному комплексі в період з 1 до 24 червня включно на суму 500 грн, сфотографувати та зареєструвати чеки у Google-формі: http://bit.ly/2LheZm8  з 1 до 24 червня до 18:00.
Детальніше - на сайті та у соціальних мережах ТРК City Mall http://citymall.ua/ua/news/city-mal-oficijni-pravila-akcii-summer-sale .