НОВИНИ

Вардуї Батракова: Кубок України з футболу впродовж тижня був найпривабливішим артефактом у Запоріжжі

15.05 2019

Кубок України з футболу, привезений до Запоріжжя та продемонстрований для широкого загалу громадськості у ТРК City Mall, викликав ажіотаж та бажання доторкнутися. Адже, на думку соціологів, визначні артефакти в культурі чи спорті є не лише символом визначних досягнень. А й джерелом, що надає сили та мотивації. 
«В ТРК City Mall панувала тепла атмосфера. Гості фотографувались та насолоджувались. Особливо актуальною подія була для наших футболістів, їх дітей та спортсменів у цілому – починаючих та професійних. Упродовж тижня торгово-розважальний комплекс перетворився на головне місце, яке обов’язково потрібно відвідати. Як у туризмі. Свою пластичність в черлідингу показали  наші запорізькі дівчата, що ще більше посилило ідею значущості  та актуальності. Адже в нашомі місті жителі відкриті до різних культурно-освітніх та спортивних заходів», - відзначила Вардуї Батракова, директорка ТРК City Mall. 
Про Кубок України з футболу в ТРК City Mall написано багато публікації в українській та запорізькій пресі. Фотозвіт можна переглянути і у соціальних мережах торгово-розважального комплексу - https://www.facebook.com/pg/citymall.ua/photos/?tab=album&album_id=2180357818728577