НОВИНИ

Тусуйся з Санта-Клаусом у ТРК CITY MALL

22.12 2021

Зимові свята у самому розпалі, тож час викрутити налаштування веселощів на повну. Саме це й зроблять у ТРК CITY MALL, куди запрошують усіх на веселу інтерактивну програму за участю самого Санта-Клауса.
Веселий бородатий пузань розважатиме відвідувачів торговельного комплексу три дні поспіль, щоб і дорослі, і малеча встигли вдосталь повеселитися та позапалювати. Тож Санта-Клаус готовий підіймати ваш настрій до небес 25 грудня з 13:00 до 18:30, а 26 та 27 грудня — з 14:00 до 18:00.
Найвеселіші та найактивніші гості отримають заохочення від партнерів інтерактивно-розважальної програми — магазинів VOVK, Tally Weijl і COLIN'S.

Але й це ще не все. 26 грудня з 13:00 до 19:00 працюватиме фотобокс — спеціальний фотоаппарат, на який можна зробити моментальні фотографії та забрати їх з собою.

Щоб забезпечити безпеку святкування, працівники торговельного комплексу перевірятимуть у гостей ковід-сертифікати, а відвідувачам слід залишатися у захисній масці та дотримуватися дистанції протягом усього часу перебування у ТРК