НОВИНИ

Солодощі чи аксесуари на Happy Halloween у ТРК City Mall

30.10 2019

31 жовтня у всьому світі відзначають Halloween – страшне сучасне міжнародне свято. У кожної людини – своє ставлення до нього, яке виховане відповідно до сімейних традицій та суспільних пропозицій.
Саме слово Halloween - це скорочена форма від англійських All Hallows' Evening – вечір усіх святих. Його історія сягає ще ірландських та шотландських кельтів, а потім переноситься на всю Європу та Америку.
З часом мода на Halloween зростає, виникає тематична атрибутика, символіка, музика та мейкап. Традиційно стало одягатися у хеллоуінські костюми, вирізати світильник із гарбуза та веселитися. Особливо цікавим стало свято для дітей, адже це для них привід, щоб батьки пригостили їх солодощами та дозволили нарядитися у страшне вбрання й страшно нафарбувати обличчя.
Як би там не було, але Halloween – це нагода із буденності створити своїй родині свято та радісно провести час із дітьми, підготувавши до цього своє помешкання зі свічками та вечерю. У ТРК City Mall можна найти всю необхідні символіку та атрибутику, щоб порадувати себе та дітей. Щоб із звичного зробити щось незвичне. Адже такі моменти – запам’ятаються та зафіксуються на фото у сімейному архіві.