НОВИНИ

Про зустріч менторів та учасників спільноти Board у ТРК City Mall

24.01 2020

Нещодавно у ТРК City Mall відбулася зустріч із ментором Вардуї Батракової, директором торгово- розважального комплексу, із учасниками спільноти Board. Це спільнота, яка об’єднує молодих підприємців-стартаперів із власниками та керівниками бізнесу. Настанови, мотивації, зустрічі, нові ідеї та презентація рішень – все це передбачено у програмі розвитку ділових людей.
У Запоріжжі, безмовно, зустріч із новим поколінням підприємців не могла не відбутися у ТРК City Mall, на якій Вардуї Батракова провела екскурсію та продемонструвала багатогранність простіру торгово-розважального комплексу. «Ми прагнемо створювати та підтримувати коммюніті, у якому комфортно проводити час, наповнюватись та забезпечувати себе необхідними речами. Мені приємно зустріти делегацію від спільноти Board та показати нашу екосистему взаємодії «бренди-торговий центр-покупці». Головне, що я хотіла донести – це актуальність наших сервісів, що покупців магнітом притягує наша атмосфера та вибір. І рішення, які приймає, та проекти, які втілює наша компанія, націлена на досягнення даних результатів. City Mall – багатогранний простір. І ми вміємо щодня управляти цією системою, щоб і резиденціям брендів, і покупцям було надійно та впевнено взаємодіяти, продавати та купувати», - зазначила Вардуї.
Кейсів у ТРК City Mall – чимало, які пройшли випробовування на успішність та ефективність, щоб накладати та адаптовувати їх на інші проекти. І ще одне – делегація спільноти Board у Запоріжжі – це теж покупці. Або теж представники комерційних брендів, які потенційно можуть відкрити магазин у торгово-розважальному комплексі. А як відомо, зустрічей випадкових не буває. Тим більше, із Board, City Mall та Вардуї Батраковою, у якої за плечима потужна практика управління об’єктом.