НОВИНИ

Personage взуття та аксесуарів у ТРК City Mall

20.05 2021

У ТРК City Mall запрацював мультибрендовий магазин взуття та аксесуарів Personage, який орієнтується на тренди європейської модної індустрії. Його площа у торговому центрі становить 105 кв. м. 

Personage співпрацює з такими марками як ENTENSA, MARINO BLASI, SANTORO G, CARNERY, щоб охопити різні сегменти аудиторії з різними мотивами шопінгу. ENTENSA зацікавить жінок, які шукають зручне взуття за демократичним співвідношенням ціни й якості, а MARINO BLASI припаде до душі поціновувачкам стилю міський шик. SANTORO G спрямований на чоловіків, які віддають перевагу casual та повсякденному спортивному стилю, а CARNERY зосереджений на стильних чоловічих аксесуарах: сумках, портфелях, ременях тощо. 

Оскільки зараз панує весняно-літній сезон, то у Personage радять звернути увагу на лофери із натуральної шкіри. Модне видання Vogue вважає цю модель взуття однієї із найкращих, адже вона «пасує майже до будь-якого образу: гармоніює із джинсами й міді-сукнями зі струмливих тканин, кардиганами й довгими спідницями». 

ТРК City Mall як перлина моди у нашому місті пропонує збалансований вибір магазинів та брендів. Усього для взуття присвячено понад 571,98 кв.м. торгової галереї, де комфортно шопінгувати.