НОВИНИ

Навіщо закоханим парасоля у ТРК CITY MALL

08.02 2022

День закоханих, день Святого Валентина вже міцно закріпився у нас в Україні, як і в усьому світі загалом. Це тематичне свято, щоб проявити свої власні почуття, комусь відкритися і признатися. Або навіть здивуватися, хто таємно був закоханий у тебе.

Ну а для пар, які одружені чи зустрічаються – це також романтичний привід знову поговорити про кохання, підготувати подарунок та придумати план дій.

ТРК City Mall пропонує подумати – «а навіщо закоханим парасоля. Адже від кохання не сховаєшся». Тема проста, але тут є про що поговорити, пожартувати, зробити один одному комплементи. Це як в театрі, коли є центральний елемент, навколо якого будується весь сюжет.

Парасоля в даному випадку – теж такий елемент, який об’єднує. Адже її можна разом тримати, вона наче відмежовує територію, робить бар’єри від зовнішніх опадів. А ще – під нею гарно фотографуватися. Власне, у ТРК City Mall працюватиме красива фотозона, щоб зафіксувати мить кохання на пам'ять.

А ще – лотерея та розіграш подарунків, приємний шопінг, атмосфера легкості, мрійливості та бажання бути найкращим та найкращою, для себе та інших. Тому викликає стимул розвивати себе, свій імідж, соціалізуватися та посміхатися. І приймати посмішки навзаєм

А романтики додадуть жива музика, яку створять скрипаль та саксофоніст.

Запрошуємо 12 лютого та 14 лютого до ТРК City Mall, на романтичний настрій, на музику та на сюжет про парасолю