НОВИНИ

Fashion-маршрут в ТРК City Mall: LC Waikiki - Befree - VOVK - a.Tan

22.05 2018

Багато хто сьогодні, з одного боку, прагне до зручності і комфорту, а з іншого - хоче бути модним і стильним. Навіть мимохідь, поспішаючи, але одягти, взути, взяти в руки приємну і зручну річ - знайоме багатьом почуття. Краса і комфорт все частіше визначають не тільки стиль одягу, але й стиль життя і навіть плин думок. Саме тому наше бажання пошопінгувати у красивих fashion-магазинах або просто необхідність обновити гардероб багатьох жителів Запоріжжя приводить до ТРК City Mall, де представлено багато модних брендів, величезний асортимент товару, є з ким порадитися або отримати консультацію, а здійснювати покупки зручно і вигідно.

LC Waikiki — одяг для всієї родини
Включивши в свій fashion-маршрут магазин LC Waikiki, можна вирішити питання моди, стилю в умовах необхідності економії ресурсів – часу, грошей тощо. Це саме те місце, де можна оновити гардероб для всієї родини. 
LC Waikiki - турецький бренд. Торгова мережа компанії складається з 787 магазинів у 36 країнах світу. Назва компанії походить від гавайського пляжу Вайкікі та заголовних букв словосполучення Les copains (фр. друзі). Компанія LC Waikiki була заснована у Франції в 1985 році модельєром Жоржем Амуялом. Сьогодні вона працює у більш, ніж 20 країнах світу і до 2023 році планує стати однією з трьох найбільш успішних компаній в Європі в сфері роздрібного продажу одягу.
Одягнути всю сім'ю стильно і недорого сьогодні можуть також жителі Запоріжжя. Ця непроста задача легко вирішується в магазині LC Waikiki, розташованому в ТРК City Mall, де за 2-3 тисячі гривень можна повністю оновити сезонний гардероб. Сам магазин, в якому є все і на всіх, та ще й за «демократичними» цінами, знаходиться в улюбленому жителями Запоріжжя ТРК City Маll, де, як відомо, завжди можна випити кави або пообідати в ресторані - під настрій. 
Величезна площа магазину (понад 1100 квадратних метрів) влаштована дуже раціонально – тут є зони для жіночого, чоловічого, дитячого одягу, одягу для вагітних, зона взуття, зона аксесуарів. Розташування товарів всередині самих зон також продумано до дрібниць – наприклад, купуючи дитині сукню, поруч ви побачите взуття та сумочку до неї. Словом все розміщено так, щоб економити час покупців і створювати гарний настрій від комфортного шопінгу.
Великий асортимент товарів - ще одна перевага LC Waikiki, адже завжди є з чого вибрати, а час клієнтам допоможуть заощадити професійні продавці-консультанти.
LC Waikiki є міжнародним брендом ЄС стандарту. У виробництві тканин він не використовує синтетичних барвників, волокно містить мінімальну кількість синтетики. Одяг цієї марки відрізняється поєднанням яскравих кольорів, широким спектром соковитих відтінків.
Для жінок
В LC Waikiki можна знайти одяг для будь-якої жінки, незалежно від віку, комплекції або статусу.
Тут є одяг для підлітків, молоді, студенток, для домогосподарок і вагітних, для ділових жінок (вчителів, лікарів, працівниць адміністрації та офісу), спортивний та домашній одяг.
На спеціальній стійці – великий вибір моделей спідньої білизни, піжами та боді з натуральних тканин. На полицях - базовий одяг, що відповідає сезону, що завжди в продажу; взуття та аксесуари. Розмірна сітка одягу – від ХХ S - до ХХ L.
Кожна жінка приміряє в LC Waikiki по десятку суконь, кілька моделей спідниць, підбирає блузки до своїх штанів, або навпаки - штани до блузок. В асортименті - джинси, сорочки, светри, кардигани, туніки - на будь-який смак. Тут однаково подбали про тих, хто любить класику, молодіжний, спортивний стилі "мілітарі"...
На вечірку можна купити, наприклад, чорну в золоту нитку сукня всього за 499 гривень, а накидку в "пудровому" кольорі - за 259 гривень.
Стати ще ближче, підняти настрій або розв'язати конфлікт з найріднішою людиною допоможуть футболки з аплікацією-перевертнем. Завдяки спеціальній техніці дизайну напис на футболці "Я люблю свою маму" одним рухом долоні перетворюється на "Я люблю свою дочку".
На шопінг з чоловіком
Під час шопінгу в LC Waikiki неможливо не звернути увагу на чоловічий одяг. Якщо ваші чоловіки люблять виглядати стильно, вам просто необхідно побувати в LC Waikiki!
Невеличка деталь – тут можна добрати модні сорочки однакового фасону для чоловіка і для маленького сина. Виглядати однаково батькові й сину - іноді це так прикольно!
У чоловічому відділі, як і в жіночому, можна комбінувати лук – базові моделі, реглани, джинси і брюки, костюми, куртки, жакети.
Без сумнівів, чоловіки не підуть звідси з порожніми руками, а ще, ймовірно, їм сподобається, що все можна купити в одному магазині. Адже, потрапляючи в LC Waikiki, ви автоматично позбавляєтеся від необхідності бігати по інших магазинах у пошуках потрібного вам одягу.
Цікаве рішення на кожен день - футболки з назвами днів тижня. Можна купити одразу 7 футболок на кожен день і думка про те, що сьогодні одягнути, більше не потурбує.
Модний день з дитиною
В LC Waikiki можна зробити чілдрен шопінг. До вибору дитячого одягу батьки підходять дуже відповідально, звертаючи увагу на кожну деталь. В одязі для дитини головне – це комфорт (крій, тканина), якість а також яскравість і оригінальність моделей. Стереотипи - дівчатка носять рожеве, а хлопчики блакитне, поступово ламаються, а нові кольори і різноманітні принти набувають популярності. При виборі дитячого одягу для маленьких модниць і модників сучасні батьки не бояться експериментувати. Однак при створенні образу для своєї дитині потрібно враховувати і її думку.
Дитячий відділ радує око не тільки своїми розмірами, але і неймовірно величезним асортиментом. Тут легко "загубитися" від різноманітності моделей, кольорів, форм – дизайнерської фантазії і рішень, втілених у мрії батьків і дітей. В LC Waikiki ваша дитина може стати маленьким принцом, принцесою, мультяшним персонажем, улюбленою тваринкою...
Одягнути новонародженого – завдання не з простих – дефіцит часу і великі потреби на першому році життя дитини часто стають справжнім випробуванням для молодих батьків. У такій ситуації досить згадати про LC Waikiki і життя налагодиться! Все, що необхідно малюкові зручно розміщено на полицях і вішалках – боді, сліпи, кофтинки, повзунки, сорочечки, напівкомбінезони, чепчики, шапочки...
Одяг для найменших - виключно з натуральних тканин світлих тонів. Ласкаві шви, елементи фурнітури і прикраси в одязі ретельно пришиті з міркувань безпеки маленької дитини. Якісний крій з урахуванням рухливості малюка, адже дитячий одяг в жодному разі не повинен сковувати рухи дитини, заважати його фізичній активності та фізичному розвитку.
При цьому втілення бажання зручно і цікаво одягнути малюка не вдарить по сімейному бюджету. Приміром, кумедні шапочки з вушками або бодіки з хвостиками тут продаються за ціною 60-130 грн.
В асортименті магазину - величезний вибір гардеробу для дівчаток і хлопчиків будь-якого віку - на всі сезони від майок, шортів , суконь і спідничок до джинсів, светрів, пальт і курточок.
Модні футболки із змінним малюнком - перевертнем – справжня радість для маленьких модниць! Аплікація на футболці виконана так, що якщо провести по ній рукою, зображення змінюється.
Хоча дівчатка люблять бути ошатними завжди, в LC Waikiki можна купити гарні платтячка для особливо урочистих випадків. Нарядні моделі доповнені цікавими рішеннями. Приміром, пишна шифонова сукня для дівчинки доповнена елементами, які, за бажанням, можуть стати крилами казкової феї. Купивши іншу сукню, покупець отримає в подарунок корону для маленької принцеси.
Дотримуючись стандартів якості у виробництві дитячого і підліткового одягу, бренд LC Waikiki вивчає попит на ринку європейської моди для дітей. Тому в брендовому магазині завжди можна купити актуальні моделі.
Наприклад, найбільш модними сьогодні вважаються джинси, що повністю копіюють моделі для дорослих - класичні, широкі бойфренди, скінні... В нинішньому сезоні модними для дівчаток вважаються моделі класичних кольорів, з оригінальними доповненнями. В якості декору можуть служити тканинні аплікації, імітовані заплатки. Зовсім нещодавно свою актуальність серед дитячих моделей джинсів придбали рвані моделі. Багато джинсів представлено у вигляді універсальних моделей, які підходять для обох статей.
Слід також пам'ятати, що на дитячі товари, як і на товари для дорослих, LC Waikiki діє системі знижок. Тут періодично проходить уцінка товару. Вартість товару може поступово опускатися до 70%. Цікаві для покупців і сезонні розпродажі.
LC Waikiki - вдалий вибір у всіх відношеннях.
Важливою для покупців є інформація про те, що бренд LC Waikiki попередньо тестує свою продукцію в лабораторних умовах – на міцність, скочуваність, перевіряються інші характеристики матеріалів, з яких виготовляють одяг і взуття.
Тут чоловікам не потрібно нервувати, а жінкам легко втілити будь-які фантазії. Переконатися в цьому можна і самому, побувавши в LC Waikiki.
"Наше правило - кожен гідний красиво одягатися, незалежно від товщини його гаманця", - підкреслює команда LC Waikiki.
  Befree
Вefreе — мережа європейських мультибрендових магазинів жіночого одягу, в яких представлені марки, що відображають різні стилі в одязі. В магазині befree можна підібрати одяг на різні випадки життя — від класичних костюмів для ділових зустрічей і світських раутів до одягу для активного відпочинку. Магазин пропонує одяг, до якого приємно торкатися і хочеться побачити на собі.
При створенні колекцій дизайнери орієнтуються на сучасних жінок — стильних, активних, які прагнуть бути в курсі останніх модних тенденцій. Елегантність і вишуканість одягу befree вдало поєднуються з функціональністю, а унікальні деталі і аксесуари підкреслюють індивідуальність і вишуканий смак.
Інтер'єр магазину функціональний, асортимент представлений таким чином, щоб покупцеві було легко сприймати колекцію і комбінувати моделі. 
Над створенням бренду Вefree працює міжнародна група дизайнерів. Аналізуються всі останні тенденції в світі моди, нові технології в текстильній промисловості, ведеться робота з контрагентами в різних країнах світу. Чітко налагоджений механізм дозволяє бути мобільними в прийнятті рішень, швидко реагувати на найменші зміни на ринку модної індустрії. Все це дозволяє створювати якісний і модний продукт.
У Вefree представлено одяг на всі випадки життя - повсякденний одяг, одяг для романтичних побачень, бізнес-лінія. Демократичні ціни, сезонні розпродажі — двічі на рік, до 70%. Власна програма лояльності. 
Кожен місяць в магазині нова колекція. У колекції "весна-літо 2018" багато суконь яскравих кольорів, широко використовуються квіткові принти, мережива. Модниці Запоріжжя зацікавилися новою колекцією - "Екзотичне сяйво". 
Популярний сьогодні в Запоріжжі одяг стилю oversize. Моnѕе, вoysKit, skinny - модні моделі, які завжди можна купити в Вefree. Тут великий вибір моделей суконь, кофтинок, джинсів, футболок. Базова колекція включає сорочки, шорти, жилети... Із взуття найбільш популярні сьогодні - мокасини, кеди, проте класичні босоніжки на підборах також не виходять з моди.
На створення модного lookа в Вefree піде невелика сума - приміром, тут можна придбати штани за 800 гривень і підібрати до них футболку за 179 гривень.
Вefree орієнтується не тільки на модний ринок, але і на бажання клієнтів. Тому в практиці - опитування персоналу і клієнтів з приводу модних переваг. 
Тут можливі знижки від 20 до 70%, для постійних клієнтів діє дисконтна програма - від 7%, а кожен іменинник може розраховувати на мінус 20% від вартості товару.
Українські бренди в ТРК City Mall
В даний час українські бренди не тільки відомі далеко за межами нашої країни, в одязі від українських дизайнерів світові знаменитості виблискують на червоних доріжках і прикрашають обкладинки глянцевих журналів. Ще б пак! Топові моделі, якісні тканини та фурнітура, багато брендів відшивають обмежену кількість моделей, а то й взагалі поштучно... Тобто, купивши сукню, ви можете не хвилюватися, що хтось із колег прийде на роботу в такій самій! Але головне - до європейських технологій і якості наші модельєри додали кращі традиції і індивідуальність fashion-образу українок - з одного боку - характерність, сміливість і яскравість дизайнерських рішень, з іншого - комфорт і практичність. Саме це поєднання дозволяє нашим жінкам залишатися модними і красивими 24 години на добу, що викликає відверте захоплення у іноземців.
Так, і що важливо - складання модного національного lookа. сьогодні не вимагає особливих витрат часу і коштів. Приміром, мешканкам Запоріжжядля вирішення цього, безумовно, важливого завдання досить дістатися до торговельно-розважального комплексу "City Mall", де шопінг і пов'язану з ним творчість завжди можна урізноманітнити посиденьками за чашкою кави, а малюка, якщо потрібно, довірити досвідченій костюмованій няні у Fly Park. 
"Тссс... Я у VOVK" і нехай весь світ зачекає!
Придбання речі від бренду "VOVK" - це не просто купівля! Забігти на 5 хвилин до fashion-магазину, не вийде - тут є чим захопитися, та й консультанти-стилісти знають свою справу. Оригінальний магазин-студія створений для творчого процесу, формування lookа в ньому перетворюється на справжнє мистецтво, а, як відомо, "служіння муз не терпить метушні". Так плин часу за улюбленим заняттям стає непомітним, а думки, ширяють, як хмари, і вторять настрою: "Я чарівна з VOVK", "Омріяна сукня -це VOVK", "Їй личить VOVK", "Моя VOVчиця", "Я кохаю VOVK", "Тссс... Я у VOVK" і нехай весь світ зачекає!
Речі від бренду "VOVK" зроблять гардероб будь-якої жінки, перш за все, стильним. Жіночий одяг "VOVK", виготовляється на власному виробництві в Україні, виробляється переважно з натуральних матеріалів і розроблений з урахуванням модних тенденцій. Всі моделі ексклюзивні, продумані до найдрібніших деталей і шиються лімітованими партіями.
Щомісячні консультації творця бренду з регіональними студіями стверджують "VOVK" як бренд для покупців. Кілька разів на місяць проводиться опитування з приводу популярності моделей і побажань клієнтів. Знаючи це, кожен зі стилістів уважно і відповідально ставиться до спілкування з кожним, хто зацікавився продукцією "VOVK". Тому на перший погляд невимушена бесіда стиліста з клієнтом про стилі, моду, індивідуальний образ, крім бажання допомогти з формуванням модного луку має ще одну мету, щоб кожне наступне відвідування студії ставало для клієнта ще більш чудовим.
Тут і на хвилину не забувають, що девіз бренду - "Одягни настрій!", а піти з магазину можна тільки потім, щоб знову повернутися.
Дивно, але для бренду не існує вікових і розмірних обмежень! Ба більше, існує можливість індивідуального замовлення деяких моделей з урахуванням параметрів фігури.
Одяг від "VOVK" стильний, але, при цьому, лаконічний. Діловий, урочистий, casual він - на всі випадки життя!
Як розповіли в магазині, говорити про популярність якоїсь певної моделі в Запоріжжі складно, у бренда "VOVK" купують всі. Але все ж, мешканки Запоріжжя більш практичні, тому на кожен день купують красиву і зручну сукню. Популярністю користуються довгі сукні до підлоги з сітки - їх із задоволенням купують на випускний.
- Бренд "VOVK" наслідує модні тенденції, але існує і свій тренд - використання максимальної кількості натуральних тканин влітку - штапель, полегшений котон, бавовна...".
Взуття від бренду "VOVK" - справжнє свято для душі - тільки натуральний матеріал і трендові моделі! Ціна адекватна, виробництво - в Україні.
В fashion-студії "VOVK" стверджують, що переважна більшість клієнток йдуть від них, "одягнувши прекрасний настрій" і отримавши справжнє задоволення від творчого процесу в компанії професійних і привітних стилістів. А для постійних клієнтів існує дисконтна програма.
Кухня високої моди в "а.Tan"
Нагадаємо, що тим, хто бажає потрапити на "кухню" світу високої моди, зовсім необов'язково їхати до столиці для участі в Ukrainian Fashion Week або ж діставатися ще далі - на покази до Нью-Йорка, Лондона, Мілана, Парижа. Сьогодні світ haute couture настільки тісно увійшов у нашу повсякденність, що стикнутися з ним можна просто під настрій. Для цього достатньо приїхати до ТРК City Mall.
Тут кожного люб'язно зустрічають продавці-консультанти у фірмових фартухах від Андре Тана. Показати кухню високої моди, допомогти створити унікальний модний образ, як "страва" авторитетного бренду від відомого українського дизайнера - їх покликання і місія одночасно.
Поціновувачкам тепла і сонця в сезоні "весна-літо 2018" в ".Tan"подарують свіжі ноти і лаконічний стиль. У тренді - всі відтінки лаванди, ультрафіолет, м'ята, канарковий колір, колір дині, темно-синій і класичний білий.
Колір "пудра", що панував кілька сезонів поспіль, не втратив свою актуальність і в цьому сезоні, як, до речі, і "білизняна" тематика - експансія сукні-комбінації на території сучасного промислового міста триває!
Для настрою в магазині "a.Tan" можна вибрати вподобаний принт - горох, клітка, смужка, квітковий - як самодостатні. Вони також ідеально пасуватимуть до будь-якої базової речі.
Особливістю нової колекції та її концептом є "легкість, свобода, зручність", які втілені в багатьох моделях дизайнера - сорочка oversize, демократичний темно-синій denim в стилі 70-х років минулого століття. Такий одяг сьогодні обирають упевнені в собі жінки, готові експериментувати з образом.
У модному одязі використані натуральні тканини - віскоза, бавовна, шовк, льон. Французьке мереживо "шантільї", тканину Versace для своїх клієнтів дизайнер особисто вибирає і купує в Європі.
«До нас в магазин приходять не просто придбати нову сукню. До нас приходять за новим образом, щоб підкреслити свою жіночність і індивідуальний стиль. Адже нова сукня - це як нове життя з новими можливостями - щоб чоловіки знову закохувалися, щоб підняти собі настрій. Адже це так важливо знайти для себе натхнення і зарядитися позитивом у нашому промисловому місті. Ми часто чуємо радісні відгуки в примірювальній, коли наші клієнтки одягають нові вбрання», - зазначають в магазині a.Tan.
Тут не йдуть на поводу у "ширвжитку", навпаки - диктують і формують смак у відповідності зі світовими тенденціями моди. Наприклад, зараз в колекції відсутні міні - спідниці. Хіт весняно-літньої колекції 2018 - укорочений топ зі спідницею в стилі 80-х років минулого століття. Він доповнений кишенями вздовж бічних швів і застібкою на ґудзиках спереду. Цей комплект увійшов до головного каталогу і користується популярністю у запорізьких дівчат. Завдяки розкльошеному низу, привертається увага до верхньої частини, що створює ефект тонкої талії.
Розмірна сітка від 42 до 58 розмірів дозволить одягнутися в "a.Tan" будь-якій жінці, а спеціальна лінія одягу XXL "Пишна та розкішна" переконає в турботливості дизайнера.
За словами персонала, в підсумку все вирішує примірка. Передбачити, як сяде одяг, може не кожен. Але кожен, хто приміряв одяг від Андре Тана і відчув його на собі, не йде з магазина без покупки.
Приємний бонус - при покупці на 3 тисячі видається дисконт на 5%, при накопиченні на 8 тис грн. знижка 10%, також діє 20% знижка на день народження.