НОВИНИ

Etam радує своїх клієнтів поповненням колекції осінь-зима 2018 і ділиться з нашими клієнтами стильними тенденціями початку сезону.

21.08 2018

КОЛЕКЦІЯ вишуканої білизни і домашнього одягу
Традиційний японський стиль. Модні моделі: кімоно, боді і комплекти з ребристої тканини. Моделі з продуманою обробкою: вишивка, рейсербек, зав'язки, хромовані деталі: гумки, люрекс і мереживна фольга.
Чорно-білий дизайн з додаванням тілесного відтінку: неймовірно розкішна і жіночна стилістика, поєднання квіткових принтів і графічного горошку. Ефект прозорості, за рахунок переплетіння тюлю й мережива.
Тематика літа: гамма свіжих сонячних відтінків, квіткові принти. Модні фасони: кроп-топи на зав'язках, шорти з високою талією, в'язані шорти
Поєднання тематик фолку (вишивка, бахрома) і пустелі (Сахара, Магреб). Джерело натхнення: далекі мандри й дух подорожей. Пряні теплі відтінки, поєднання графічних принтів і квіткових кашемірових візерунків.
Основні кольори: СМАРАГДОВИЙ, ТІЛЕСНИЙ, МАЛИНОВИЙ, ЧОРНИЙ, ЕКРЮ, ЧОРНА СМОРОДИНА, ТЕМНО-ЗЕЛЕНИЙ, ЗОЛОТИЙ, НІЖНО-РОЖЕВИЙ, ЗЕЛЕНА СОСНА, ГІРЧИЧНИЙ, КАРРІ, ШАФРАН, ТЕМНО-СИНІЙ, ЦЕГЕЛЬНИЙ, ВИШНЕВИЙ
КОЛЕКЦІЯ домашнього одягу
Тематики: Дикий Захід, богемний і фолк-стиль. Принти з написами, пір'ям і графічними фризами. Дизайн з зображеннями динозаврів, драконів й єдинорогів. Моделі в смужку, кумедні написи, принти по всій поверхні, голографічні принти і принти з ефектом луски. Махрова тканина. Екзотичні та яскраві принти, виразні кольори. Основні кольори: ПЕТРОЛЬ, РОЖЕВИЙ, ЛАГУНА, ЧЕРВОНИЙ, ЧОРНИЙ, М'ЯТНИЙ, ЗЕЛЕНИЙ, СІРИЙ, ФУКСІЯ, СВІТЛО-РОЖЕВИЙ, ЖОВТИЙ.