НОВИНИ

5 головних жіночих трендів

15.03 2021

Зустрічаємо весну 2021 разом з O'STIN!
Новий модний сезон весна-літо 2021 закликає оновлювати гардероб! При цьому сильно витрачатися не доведеться: багато торішніх речей все ще зберігають актуальність. Оновити старі знання та познайомити з найсвіжішими течіями, як завжди, готові стилісти O'STIN. Зустрічайте короткий огляд весняних трендів і створюйте свій унікальний образ!
Головний жіночий тренд №1
Дрібна квіточка

Квіткові принти - незмінний тренд кожного теплого сезону! І якщо в минулому році актуальними були великі тропічні квіти, яскраве листя та інші помітні зображення, то зараз ставку варто зробити на дрібний квітковий принт як на старовинному англійському ситці. Поєднувати романтичні сукні рекомендується з чобітьми і сандалями.

Головний жіночий тренд №2
Комфортний трикотаж
Трикотаж став практично символом 2020 року: в епоху самоізоляції затишні речі зайняли в нашому гардеробі особливе місце. Не залишить він нас і навесні 2021: дизайнери полюбили трикотаж за комфорт і створили на його основі безліч колекцій. Трикотажні топи, спідниці, брюки, сукні можна носити як total look, так і поєднувати з легкими шовковими текстурами.
Головний жіночий тренд №3
Зухвалі міні
Моделі Chanel, Miu Miu, Alberta Ferretti, Giambattista Valli і інших модних брендів мають намір повернути нас в щасливе дитинство. Вони граючи створюють образи з міні-спідницями. Є актуальними практично всі: твідові, шкіряні, плісировані, - головне, підібрати правильний комплект. Носіть міні з ніжними топами, жакетами з широкими плечима, кроп-топами, і не прогадаєте.
Головний жіночий тренд №4
Звичний денім
Перетікаючи з року в рік, з сезону в сезон денім буде з нами навесні і влітку 2021. Тут, мабуть, все без змін: в тренді знову монохромні луки. Якщо продовжувати носити комплект одного відтінку більше немає сил, підберіть відразу кілька відтінків, витриманих в одному образі.
Головний жіночий тренд №5
Упевнені висловлювання
Поки логоманія і великі брендові принти здають свої позиції, на їх місце приходять гасла, девізи і заклики! Заявляти про себе за допомогою тексту на одязі в цьому сезоні буде на піку моди. Беремо приклад з образів Prada, Chanel, Chloé, Louis Vuitton і сміливо поєднуємо яскраві стейтменти на худі з вільними чінос або легкими спідницями.