Новини

Це твоя історія, розкажи її за допомогою прикрас Pandora!

03.09 2021

Прикраси відкривають тебе світу, тож стилізуй їх на свій лад. Сьогодні це стало ще легше та цікавіше із допомогою нових аксесуарів Pandora  

Читати далі

Школа, універ чи офіс – не привід вдягатися нудно: обирай нову капсулу від COLIN’S!

28.08 2021

Колекція виконана з урахуванням трендів: актуальні силуети та стильні базові кольори, дозволяють виглядати на всі 100% та легко міксувати капсулу з речами різних стилей, щоб кожного дня виглядати неповторно.

Читати далі

Нова колекція!

26.08 2021

Розкішне та комфортне мереживо знову займає топові позиції! Лінійка мереживної білизни, щоб справити незабутні враження! 

Читати далі

З Днем Незалежності!

24.08 2021

Історія України терниста, з викликами, консенсусами та протиріччями. Та це наша історія!

Читати далі

Поповнення колекції “Знаки уваги”: зберігаючи найкращі моменти твого літа

23.08 2021

Кожне літо - це маленьке життя та велика пригода. Ми збираємо його з маленьких деталей - теплих днів, спонтанних поїздок, бурхливих емоцій, посмішок та поцілунків від коханих, щирих знаків уваги від близьких нам людей. 

Читати далі

Довгоочікуване поповнення в сім’ї Rider — модель Wild Rider

20.08 2021

Натхненна динамікою та ритмом міського життя, ця пара готова вести тебе уперед, далі, швидше, за межі. А оригінальна комбінація матеріалів робить дизайн нетиповим та зухвалим.

Читати далі

Руслана Ткачук, засновниця благодійного фонду «Союз милосердя»: «Призначення людини – бути небайдужим до знедолених»

09.08 2021

Під час 10-го Дня народження ТРК City Mall чимало запоріжців взяли участь у доброчинній акції «Разом добріше», принісши на Community Point одяг та взуття для тих, хто потребує. Деякі заради доброї справи їхали з іншого кінця міста та наймали транспорт. Речі приймали волонтери благодійного фонду «Союз милосердя», який працює в Запоріжжі з 2019 року. 

Читати далі

Нова колекція WEEKEND від JASMINE – легша за вітер!

29.07 2021

Відчуй  легкість  та  невагомість  нової  колекції,  створеної завдяки поєднанню елітного італійського крепу, технології "Laser Cut" та французького мережива.  

Читати далі

У Запоріжжі свій Apple

16.07 2021

Категорію електроніки ТРК City Mall поповнив бренд «Ябко» – магазин, що спеціалізується на оригінальній техніці Apple та дбає про «технічний світогляд» своїх відвідувачів. 

Читати далі