НОВИНИ

Разом тепліше: доведено ТРК City Mall

14.11 2017

11 листопада в ТРК City Mall гості відчули особливу атмосферу святкового настрою "Пряник Fest". На просторі свої кращі hand-made вироби, іграшки і смаколики представили майстри Запоріжжя. "Пряник Fest" - це місце зустрічі рідних, близьких, друзів. Хтось навіть прийшов на перше побачення. І всім разом було по-святковому тепліше.

Поряд з торговельно-розважальним комплексом утворилося ціле містечко з дерев'яних будиночків, де пропонували дегустувати домашні сири, мед, горіхи, пряники та інші солодощі, запрошували на майстер-класи, створювали пряники і пригощалися різними теплими напоями.

Автори "made in Zaporizhzhiya" презентували нові зимові лінійки нарядів і ділилися інформацією про те, як насправді створюють одяг ручної в'язки. Місія "Пряник Fest" в ТРК City Mall - піднести настрій і створити атмосферу теплоти, а також познайомити гостей і жителів міста з місцевими виробниками і майстрами. "Пряник Fest" - це саме той захід для усієї сім'ї, що зближує, а діти пам'ятатимуть як один з найбільш незабутніх.