НОВИНИ

На головну ялинку - до ТРК City Mall

22.12 2017

Якщо загадати бажання біля новорічної ялинки, то воно обов'язково справдиться. У цьому упевнені усі, хто в це по-справжньому вірить. Тому що почуття прекрасного настрою привертає чудеса і думки матеріалізуються, якщо вони добрі та позитивні. Хто ще не загадав своє бажання, то краще не відкладати, а спробувати самому подумати про щось приємне, поставити нові цілі і зробити фото біля ялинки, подумки уявляючи реалізовані ідеї.

У Запоріжжі ТРК City Mall запрошує на яскраву, стильну, барвисту і атмосферну ялинку, де приємно провести час і сфотографуватися на згадку.

"Цього року наша ялинка по-особливому прекрасна. Іграшки і прикраси підібрані так, щоб дивувати і дітей, і дорослих. Окремо у нас створена тематична фотозона, де молоді подобається робити селфі та постити їх до Instagram або на Фейсбуці, а родинам з дітьми - позувати для постановочного фото. Вже зараз ми отримуємо сотні звітів з хештегами про святковий настрій - 2018 біля ялинки в ТРК City Mall", - зазначає Вардуї Батракова, керівник торговельно-розважального комплексу.