НОВИНИ

Кращі подарунки під ялинку - поради ТРК City Mall

22.12 2017

Якщо ви хочете, щоб Ваш чоловік дійсно повірив в новорічні чудеса - зробіть йому спеціальний подарунок під ялинку саме те, про що він мріяв. Можливо, це щось, пов'язане з полюванням або риболовлею, якісь гаджети або ІТ аксесуари. Аксесуари для хобі можна розбавити серйозністю - наприклад, подарувати теплий светр від Colin's або сорочку від Арбер. А ще приготуйте його улюблену страву. Поєднання таких приємних сюрпризів не просто зближують і покращують стосунки, а ще створюють особливу сімейну ауру щастя і гармонії.

У чоловіків вибір подарунків для коханої - це складніший виклик, а може в чомусь навіть і простіший. Адже жінкам можна приготувати сюрприз з найширшої категорії товарів - косметика і парфуми, одяг, вбрання і аксесуари, нові емоції, гаджети, прикраси і навіть спортивні товари, якщо вона захоплюється фітнесом або якимсь видом спорту. Тому чоловікам порекомендуємо походити по різних магазинах і краще перейнятися тим, про що ж думають жінки: відвідати Brocard, Monton, Befree, "Золоте століття", "Срібне століття" або "Цитрус". І щоб не вибрав чоловік, головне для жінки - атмосфера і романтика, як саме їй підносять подарунок.

Для дітей найважливіше - це іграшки. Адже їх у дитини багато не буває. Тому батькам - просто до "Будинку іграшок". Для підлітків кращий вибір - це гаджети. А для дівчаток - нові модні наряди і прикраси. Тому папам і мамам на замітку - молодь в більшості випадків вибирає LC Waikiki, Pandora і a.Tan.

У будь-якому випадку, вам краще знати, про що мріють близькі люди. А подарунок - це вираження почуттів і побудова стосунків. Головне, стежте за знижками в ТРК City Mall.