НОВИНИ

Як вибирати взуття в ТРК City Mall

24.01 2018

Зручне і стильне взуття створює настрій впевненості. Тому дуже важливо підібрати моделі так, щоб впродовж дня комфортно себе почувати. 
У ТРК City Mall - 6 магазинів взуття: А-Shop, Antonio Biaggi, Felini, L'Carvari, Walker і Wittchen. У кожного бренда - своя концепція, цінності і рішення для покупця, на різний смак і бюджет.
Wittchen пропонує жіноче, чоловіче взуття і аксесуари в класичному стилі. Перевага Wittchen - технологія "Hand Made" і виготовлення з натуральної італійської шкіри.  Враховуючи "класику" і технологічність, це взуття прослужить декілька сезонів. 
Відмінні риси взуття L'Carvari - італійський шик, зручні колодки, насичені відтінки і європейська якість. У асортименті магазину кожен знайде модель для будь-яких життєвих випадків і на кожен день. 
Felini вважається однією з найбільш затребуваних і популярних марок взуття в багатьох країнах світу. Тому що виготовляється з натуральної шкіри, професійно розкроєна і зшита з цікавим дизайнерським рішенням. При правильному догляді взуття Felini служить три-чотири сезони і не втрачає свій первинний зовнішній вигляд.
Мультибрендовий  Walker  - це стиль Fashion і індивідуальний підхід від відомих світових виробників для будь-якого випадку - елегантні туфлі, мокасини для прогулянок, спортивні в'єтнамки, або ж нові smart-casual моделі, що об'єднують жіночність і спортивний шик. 
Antonio Biaggi - для тих, хто тримає марку і обирає або класичне, або комфортне, або розкішне або модне взуття. 
А заглянувши до магазину А- Shop, можна переконатися, наскільки там широкий асортимент моделей за стилем, колірною гаммою і бюджетом.
Яке взуття обирати - вирішуватиме кожен особисто. Головне зважати, що взуття надає ефект та упевненість перевтілюватися, справляти враження, а також стимулює до того, щоб добре себе почувати упродовж усього дня.