НОВИНИ

Fellini, Walker, New Balance в ТРК City Mall: Від того, що вдягнуто на ноги, багато в чому залежить успіх

04.05 2018

Взуття давно стало частиною життя людини. Кришталеві туфельки Попелюшки, чудові черевики Маленького Мука, "черевички, які носить сама імператриця", срібні туфельки Дороті, чоботи-скороходи - класична "взуттєва лінія в казках різних народів світу переконує багато поколінь людей - від того, що вдягнуто на ноги, багато в чому залежить успіх. 

Стосовно до сучасного життя з упевненістю можна сказати - красиве, зручне, підібране за розміром взуття не тільки позитивно позначається на настрої, але і дозволяє максимально успішно вирішувати повсякденні ділові, романтичні, побутові та інші завдання. 
Придбати взуття, в якому шлях до успіху стане приємним моціоном, сьогодні не складно. Величезний асортимент жіночого та чоловічого взуття відомих брендів - в fashion-магазинах запорізького ТРК City Mall. Вирушаючи за важливою покупкою в City Mall, можна не сумніватися - іншого такого місця, де під одним дахом зібрані сотні брендових моделей ділового, повсякденного, спортивного, пляжного взуття, в Запоріжжі просто немає.
FELLINI: якість, комфорт, краса
Fellini - італійський бренд взуття, сумок і аксесуарів, що існує на ринку України з 2001 року. Fellini - взуття для тих, хто знає як бути собою і має бездоганний смак. Висока якість і елегантність - місія бренду, який використовує у виробництві кращі європейські матеріали і передові технології. Над колекціями Fellini працюють кращі модельєри, взуття шиється на високотехнологічному обладнанні фабрик в Мілані і Неаполі, завдяки чому бренд створює не тільки красиве, але і дуже зручне взуття. 
Fellini піклується про унікальність своїх клієнтів, тому кількість однакових моделей брендового взуття лімітована.
У той самий час в брендовому магазині є велике розмаїття моделей. Саме тут жінки можуть купити, як класичні туфлі-човники, босоніжки, сандалі, так і мюли, бабуші, сабо, біркенштоки, еспадрільї, сліппери, пенелопери.
Балує бренд і чоловіків. Оксфорди, лофери, монки, дербі, сліпони, чоловічі пенелопери і еспадрільї поряд з класичними моделями - на всі випадки життя і на будь-який смак.
Для створення взуття Fellini використовуються тільки натуральні матеріали. Несподіване поєднання кольорів, оригінальні принти, аксесуари, сучасні методи обробки шкіри - невід'ємні атрибути високоякісного брендового взуття. В магазині Fellini можна купити туфлі з гобелена; замші, нубука, шкіри - гладенької, лакової, глянсової, в лазерній обробці, матової, шкіри з тисненням, різьбленої шкіри в лазерній обробці.
Взуття Fellini - це елегантність на кожен день і екстравагантність для особливої нагоди. 
Це ж саме можна сказати і про сумк, які бренд пропонує своїм клієнтам. У магазині можна придбати клатч, елегантну сумочку-трапецію, сумочку-скриньку, сумку-муфту. А до найбільш популярних в цьому сезоні сліпперів і кросівок можна підібрати сумку-шоппер або жіночий рюкзак.
Для постійних клієнтів магазину тут існує програма лояльності.
Привабливі для клієнтів і сезонні акції "1+1" (купуєш одну пару взуття, друга - безкоштовно), або ж - при покупці однієї пари взуття - на другу знижка до 30%.
На певні моделі знижки можуть складати від 20% до 70%. 
Мультибрендовий WALKER 
Walker - магазин провідних світових брендів взуття і аксесуарів, які пропонують своїм клієнтам високу якість, відповідність світовим модним тенденціям і неперевершений сервіс. Початком розвитку Walker в Україні стало відкриття магазину в центрі Одеси в березні 2010 року. Вже через кілька років в Україні налічувалося п'ятнадцять магазинів Walker. Сьогодні Walker є у Києві, Одесі, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Миколаєві, Запоріжжі.
У Walker представлено кілька десятків всесвітньо відомих брендів, зокрема Tommy Hilfiger, Diesel, G-Star RAW, Armani Jeans, BCBG, Polo Ralph Lauren, Sixtyseven, Preppy, Replay, Flip Flop, DKNY, Gant, Vince Camuto, Guess, Pepe Jeans, Calvin Klein, Jessica Simpson, DKNY і інші.
Кожен сезон колекції Walker поповнюються найбільш актуальними моделями чоловічого та жіночого взуття, сумки і портмоне американських, британських, італійських та інших світових брендів.
За словами продавця-консультанта Анастасії, Walker - це магазин, в якому будь-яка модниця може знайти не тільки взуття для урочистих випадків, але і casual, а також спортивне взуття. У тренді - кольори "пудра", "скандинавське море", "м'ята". Популярністю у клієнтів користуються сліпони, кеди на невеликій блискучій платформі або з лаковим носком. 
Популярні також кросівки з фольгою - яскраві, літні, що легко поєднуються з різними речами. Кілька сезонів поспіль клієнти не втрачають інтерес до кросівок з прихованою танкеткою. З босоніжок жителі Запоріжжя віддають перевагу більш практичним моделям - на низькій ході. Кілька сезонів поспіль не виходять з моди слайдери. 
"Ще одне улюблене жіноче взуття, не виходить з моди останні років п'ять - еспадрільї. Це базова модель, з якою можна дуже добре грати - пасує і до сукні і до джинсів", - каже Настя.

Американський бренд Vince Camuto пропонує босоніжки на високій ході. Незважаючи на висоту каблука, у моделей стійка колодка. У дизайні -"срібло", "золото", "пудровий" колір.
Чоловіки в цьому сезоні зможуть придбати в Walker мокасини, сліпони від Tommy Hilfiger, які влітку можна взути як під джинси, так і під шорти. В магазині - велике розмаїття чоловічих кросівок з легкою підошвою, слайдери, зручні літні беркенштоки для чоловіків, в'єтнамки Flip Flop. Також є моделі чоловічого взуття з перфораціями - щоб нога дихала. Найближчим часом очікується надходження взуття американського бренду Preppy.
Якщо взуття Walker зі шкіри, замші, нубука, то сумки, переважно, з екошкіри.
"Екошкіра - більш стійкий матеріал, не боїться перепадів температури, зручніший в догляді, не потрібно пом'якшувати, полірувати, не дряпається", - розповідає Анастасія. За словами дівчини, найбільш популярні сумки сasual Tommy Hilfiger і класичні сумки Guess.
У колекції сезону - оригінальний шоппер "три в одному" (Guess) - двостороння модель кольору "скандинавське море", модні жіночі рюкзаки "лавандового кольору, сумочки Calvin Klein (ніжний "персик" і "лаванда"). Є в магазині й об'ємні похідні чоловічі рюкзаки.
Ще більше моделей взуття, сумок, аксесуарів завжди можна знайти на сайті Walker - MD-Fashion. Замовивши будь-яку річ, її можна отримати в магазині без будь-якої додаткової оплати.
В магазині Walker діють накопичувальні знижки. При накопиченні на рахунку клієнта суми в 30 тисяч гривень видається 10% дисконт. Періодично тут влаштовують акції, міжсезонні розпродажі зі знижками до 30%. Також клієнтів планують порадувати з нагоди дня народження магазину.
Бігаємо з New Balance
Тим, хто дружить зі спортом, корисно відвідати магазин New Balance. Спортивне взуття New Balance дозволить подолати марафон на будь-які дистанції, а брендовий одяг забезпечить комфорт та гігієну.
Цей американський бренд прославився завдяки випуску високоякісної продукції, особливо популярні чоловічі і жіночі кросівки New Balance. Сьогодні New Balance є визнаним світовим лідером в області розробки і впровадження новітніх технологій у виробництво спортивного взуття.
Стів Джобс, Білл Клінтон, Барак Обама, Ганна Різатдінова, Жан Беленюк, Денис Беринчик, Олександр Усик, Анатолій Анатоліч, Дмитро Комаров, Регіна Тодоренко та інші світові та українські знаменитості воліють взуватися і одягатися в бренд New Balance.
- Історія New Balance починається в 1906 році в США в місті Белмонт, де 33-х річний емігрант з Англії Вільям Райлі заснував лабораторію з розробки і виробництва коригуючих пристроїв. Спостерігаючи за куркою, що гуляє в садку, Райлі звернув увагу на її виняткову стійкість і чудовий баланс при ходьбі за рахунок будови лапи, що має три точки опори. Ця ідея незабаром втілилася ним в конструкції опорної системи для взуття: він розробив спеціальний супінатор, що створює опору п'яткової частини ноги на трьох точках по аналогії з курячої лапкою/
- Перше бігове взуття New Balance Райлі розробив і випустив у 1938 році для місцевого спортивного клубу. - розповідає про історію бренду продавець-консультант Григорій.
New Balance залишається єдиною компанією, яка і зараз продовжує розвивати виробництво частини взуття на власних фабриках в США і Англії.
Кожна з моделей спортивного взуття New Balancе удосконалена під певний вид спорту. Тому тим, хто професійно і часто займається бігом, футболом чи іншими видами спорту - просто необхідно відвідати магазин у ТРК "City Mall". Найбільш популярні моделі кросівок - 574, 373, 996. Для футболістів тут можна купити "сороканіжки", "копи" або "бутси". Тренд сезону - безшовні бесшнуркові кросівки з пружною підошвою - одягаються, практично, як носок, максимально комфортні в носінні.
Якщо у повсякденних моделях спортивного взуття використовуються комбіновані матеріали - синтетична шкіра, натуральна шкіра, замша, нубук, текстиль, то в спортивних моделях - сітка.
В New Balance представлене бразильська пляжне взуття Grendha - в'єтнамки, шльопанці, сланці а також дитяче взуття цього ж бренду.
Також тут можна купити спортивний одяг - футболки, толстовки, штани, шорти, лонгсліви, світшоти, кенгурушки, майки. В одязі використовуються як натуральні матеріали (бавовна) так і синтетика. При цьому виробник подбав про те, щоб під час занять спортом тіло дихало, підтримувався термо - і гідробаланс. Це досягається завдяки використанню синтетичних матеріалів з характеристиками, що дозволяють забезпечити охолодження, утеплення і виведення вологи.
Серед аксесуарів - великі і маленькі сумки, кепки. 
Футбольні м'ячі New Balance (3, 4, 5) протестовані ФІФА.
У запорізькому магазині New Balance цінують кожного відвідувача. Персонал надасть будь-яку консультацію, що стосується товарів, порадить, яку модель взуття краще вибрати для того чи іншого виду спорту, розповість про акції і знижки та, звичайно ж, не забуде згадати про історію знаменитого бренду.