НОВИНИ

Do you speak English in City Mall

05.10 2018

Володіння іноземною мовою, переважно англійською, відкриває перед людиною безліч перспектив. Це і підвищення заробітку, і доступ до літератури з першоджерел, і комфортне перебування за кордоном. 
ТРК City Mall пропонує зручний формат підтягнути розмовну англійську - по понеділках і середах, о 19:00 – 20:00, з 17 вересня до 07 листопада. 
«Нашим покупцям ми прагнемо забезпечити не просто комфортний шопінг, але і приємне дозвілля, яке можна провести з користю.  Розуміючи важливість і актуальність англійської мови, цієї осені ми починаємо разом її вивчати – по понеділках і середах ввечері. Учасники нашого англійського клубу в торговельно-розважальному комплексі зможуть познайомитися, поспілкуватися, вивчити нові вирази і використовувати їх в комунікаціях англійською» - про новий проект розповідає Вардуї Батракова, директор ТРК City Mall. 
Уроки інтерактивної англійської проводить Ольга Вальків, провідний педагог і директор школи іноземних мов «Діалог». Вона впевнена, що в невимушеній атмосфері і в динаміці нові виразу запам'ятовуються набагато простіше. Тим більше, що в спеціально розробленою програмою для ТРК City Mall передбачені основні теми з англійської мови для туристів – в кафе, готелі, аеропорті, в магазині і шопінг. Тому їх відразу можна і закріпити на практиці. 
Приходьте і приєднуйтесь до англійської руху в Запоріжжі. По понеділках і середах, о 19:00 – 20:00, з 17 вересня до 07 листопада.