НОВИНИ

За сюрпризами - на День народження ТРК City Mall

12.04 2017

29 квітня ТРК City Mall запрошує відсвяткувати День народження разом. У програмі - святковий концерт, зустрічі з друзями, приємні сюрпризи, конкурси, розіграші призів, розпродажі і знижки до 70% в магазинах торговельно-розважального комплексу.

Зірковий гість - чарівна Tayanna (Тетяна Решетняк). Саме вона отримала найвищі оцінки глядачів у фіналі відбіркового туру на Євробачення. Співачка порадує жителів Запоріжжя своїми ліричними піснями про почуття, які захоплюють дихання. Співати вона буде наживо. Для своїх прихильників і прихильниць Tayanna проведе спеціальну автограф-сесію.

Ритму і драйву святу нададуть партнери ТРК City Mall - радіо NRJ і запальні ведучі з Києва Саня Димов і Яна Мануйлова. Саня Димов, до речі, родом із Запоріжжя. Він приїде, щоб відвідати рідних і разом із земляками повеселитися на мега-шоу міського масштабу.

Дітей порадують казкові аніматори, цікаві розваги з улюбленими героями і спектакль театру ляльок.

Приходьте на святковий концерт і дитяче анімаційні шоу, скористайтеся знижками під час шопінгу і, звичайно ж, вигравайте призи. Адже ТРК City Mall для своїх гостей приготував усе найкраще.