НОВИНИ

Прикраси від ТМ "Столична ювелірна фабрика" в ТРК City Mall

04.01 2019

У ТРК City Mall з'явився новий острів ювелірних прикрас від ТМ «Столична ювелірна фабрика». Купувати подарунки в торговельно-розважальному комплексі – популярна в Запоріжжі традиція. А прикраси – це відмінне для чоловіків рішення, щоб здивувати і зробити приємне коханим. 

На сайті ТМ "Столична ювелірна фабрика" можна ознайомитися з каталогом продукції та дізнатися про переваги бренду: ціни від виробника, безстрокова гарантія, професійна чистка безкоштовно при наявності чека. 

На острові в ТРК представлені каблучки, сережки, ланцюжки, кулони, підвіски, браслети, а також окрема експозиція ікон. Можна також скористатися сервісом і створити виріб на замовлення. Для багатьох сімей актуальною є лінійка прикрас для дітей з білого, жовтого і червоного металу з фіанітами або без вставок. Хіти продажів з дитячої колекції-це сережки "квіточки",» метелики " і маленькі хрестики. На вибір для майбутнього подружжя – лінійка обручок, понад 50 моделей. 

В інтернет–магазині покупці порівнюють ціни і визначають прикраси за смаком, а в ТРК City Mall-в приємній атмосфері приміряють і купляють.