НОВИНИ

ТРК City Mall - вибір покупців Запоріжжя

02.03 2018

Вибирати кращих - життєва закономірність. У місті Запоріжжя кращим торговельним центром на думку споживачів в рейтингу "Вибір споживача Retail Awards 2017" визнано ТРК City Mall.  Про це оголосили в Києві на спеціальному заході "Retail Awards 2017", на якому вручали нагороди кращим брендам рітейлу і торговельним центрам. Думки споживачів і покупців збирали шляхом голосування на сайті за підтримки Клубу торговельних центрів України та Білорусі. 
"Дуже приємно, що жителі Запоріжжя голосували саме за ТРК City Mall. Це означає, що нашим гостям подобається торговельно-розважальний комплекс, тут вони роблять покупки, проводять час і беруть участь в наших заходах. Для нас важливо реалізовувати соціальні проекти і проводити спеціальні дитячі заходи. Адже City Mall - це той соціальний простір, який притягує гостей і розділяє з ними сімейні цінності, щоб стосунки ставали більш гармонійними", - зазначає Вардуї Батракова, директор ТРК City Mall. 
У місті вже сформувалася стійка сімейна традиція робити покупки в ТРК City Mall. Цьому сприяє приємна атмосфера, перелік потрібних магазинів і привабливі активності, про які можна заздалегідь дізнатися на сайті і в соціальних мережах, щоб все запланувати заздалегідь або діяти спонтанно, коли щось дуже сподобалося.